Play Video

Welkom en harstikke goed dat jij de eerste stap hebt gezet! De eerste stap naar blijvend succes in jou leven. Ik ga jou nu introduceren met mijn visie en methode om eindelijk al jou doelen te gaan bereiken. Hiervoor heb ik in de afgelopend maanden een gestructureerde cursus ontwikkeld. Maar voor we echt van start gaan ga ik eerst middels deze video uitleggen hoe het hele les programma eruit gaat zien.

Opgelet! Deze cursus is voorlopig helemaal gratis. Daarna wordt de prijs circa 200€. Start dus direct!

Zodra je klaar bent met de cursus en aan de slag wilt gaan krijg je tevens een ZZP contract van mij! Dus kan je direct aan de slag gaan en jou eerste energie contracten gaan verkopen aan consumenten en kleinere bedrijven in Nederland en België.

Heel veel succes! Vergeet overigens niet om direct even lid te worden van onze facebook community!

De visie achter het lesprogramma:

Vandaag de dag moet je voor bijna elke waardevolle informatiebron en zeker een cursus betalen om alvorens je weet of het wel iets voor jou gaat zijn. Met deze kennis opzak zijn wij ook aan de slag gegaan. Daarom zijn we tot een ander lespakket gekomen. Wij willen echt iedereen die zich verder wilt ontwikkelen en vooral financieel veel onafhankelijker wilt worden. De kans bieden om dit te bereiken. Onze cursus is daarom helemaal kostenloos. Bovendien krijg je daarna direct een ZZP contract van ons aangeboden, zodat je direct kunt beginnen met de vruchten te plukken van onze succesformule.

Op het moment van schrijven zijn wij opzoek naar maximaal 50 cursisten die onder ons aan de slag willen gaan. Je ontvangt vanaf scratch een totale opleiding hoe jij Energie op een succesvolle manier kunt verkopen. Je zult versteld staan dat je voortaan in enkele uren effectief aan de slag gaan, veel meer kunt verdienen dan je leven vergooien en 8 uur per dag op kantoor aanwezig te zijn om je baas te pleasen! Kortom een methode wat alles behalve saai zal zijn. Dus werkt je voortaan waar, wanneer en hoelang jij wilt. Het is dus ook ideaal te combineren in parttime.